Menu
Winkelmand 0

Garantie en retourneren

Product defect

Als u een product heeft gekocht bij Ceyont, bemiddelen wij tussen u en de fabrikant. Wij zorgen ervoor dat het defecte apparaat zo spoedig mogelijk door of conform de voorwaarden van de fabrikant gerepareerd wordt. Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk rompslomp uit handen. Neem daarvoor contact op en wij zullen u dan uitleggen hoe dit probleem volgens de garantiebepalingen verholpen zal worden, hoelang de reparatie in beslag neemt en eventueel ook welke kosten dit voor u met zich meebrengt.

Garantietermijn

Een product kan kapot gaan, en dat is uitermate vervelend. Volgens de wet heeft u altijd recht op een product van goede kwaliteit. Dit betekent dat u bij een niet door u zelf veroorzaakt defect minimaal 2 jaar lang kosteloos kunt rekenen op herstel of vervanging. In sommige gevallen biedt de producent aanvullende garantie op een product.

Producten retourneren 

Gekochte producten kunnen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd na factuurdatum en wanneer producten in zelfde staat als ontvangen worden retour ontvangen. U krijgt uw aankoopbedrag op uw rekening overgemaakt.

Duur reparatie

Zodra het product retour is ontvangen, wordt binnen 5 werkdagen het product onderzocht. Naar aanleiding van dit onderzoek zult u op de hoogte worden gebracht.